Kultni zagrebački kafić osvanuo u elegantnom novom ruhu koje odiše posebnim šarmom

Charlie, poznato okupljalište osoba iz javnog života dobio je novi izgled koji odlikuje bezvremenski look, dašak luksuza u kombinaciji s jednostavnošću i elegancijom.

 


Zagrebački kafić Charlie, poznat kao kultno okupljalište na uglu Gajeve i Bogovićeve, ponovo je otvorio svoja vrata na oduševljenje mnogih Zagrepčana. Ovo legendarno mjesto, koje je desetljećima bilo omiljeno okupljalište i osoba iz javnog života, vraća se s osvježenim interijerom koji je zadržao prepoznatljivu atmosferu.

Foto: Bojan Zibar
Foto: Bojan Zibar

Novi vlasnici, Alan Bubanović i Ivan Lešić, nastojali su vratiti Charliejev stari sjaj, stvarajući prostor koji odiše metropolitanskim šarmom i elegancijom. Interijer, čiji dizajn potpisuje Jelena Bjelajac iz Posh Blvd studija, pažljivo je osmišljen kako bi spojio prošlost i sadašnjost – crni namještaj u kombinaciji s baršunastim detaljima stvara sofisticiran, ali topao ugođaj, dok su zidovi ukrašeni crno-bijelim fotografijama koje evociraju uspomene na nezaboravne trenutke i kultni status ovog kafića.

Foto: Bojan Zibar

Rezultat je prostor u kojem se osjećaju ritam i energija urbanog života, s atmosferom koja podsjeća na klasične barove u svjetskim metropolama.

Foto: Bojan Zibar
Foto: Bojan Zibar

Posebnu ponudu ovog aperitiv bara osmislio je Domagoj Trusić, stručnjak za kave, koji je za Charlie kreirao liniju kave Hug and Punch, mješavine zrna kave iz Brazila, Meksika i Kolumbije.

Foto: Bojan Zibar

Uz vrhunsku ponudu craft kave, ekskluzivnih čajeva te raznih koktela i vrhunskih vina, posjetitelji će moći uživati i u ponudi kroasana te ukusnih sendviča koje ekskluzivno priprema restoran Noel s Michelinovom zvjezdicom, dodajući dašak vrhunske gastronomije Charliejevoj ponudi.

Foto: Bojan Zibar

Charlie je otvorio svoja vrata i pokazao kako je spoj tradicije i suvremenih trendova, s prostorom koji odiše jedinstvenim šarmom, spreman za novu eru druženja i stvaranja nezaboravnih uspomena, za sve generacije.

Foto: Bojan Zibar
Komentari